Το “Μέλιδρον” στη Στενή

CAM02197Με επιτυχία διοργανώθηκε η συναυλία του συγκροτήματος “Μέλιδρον” στο ανοικτό θέατρο της Στενής την Πέμπτη 28-07-2016. Παρά το ότι ο καιρός τελικά δεν ήταν σύμμαχος της όλης προσπάθειας (ο αέρας έκανε τη δύσκολη τη ζωή  θεατών και  μουσικών και η βραδινή δροσιά ήταν κάτι παραπάνω από έντονη) όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. CAM02198

Το Μέλιδρον είναι ένα από τα πιο αξιόλογα σχήματα που υπάρχουν στην ΤήνοCAM02200 με συνέπεια στην επιλογή και την απόδοση των μουσικών κομματιών που παίζουν. Τα τραγούδια της βραδιάς περιελάμβαναν, παραδοσιακά από τη Θράκη, τις Κυκλάδες την Ιωνία και διασκευές πολύ γνωστών τραγουδιών από πολλά είδη του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.  Οι περίπου 170 παρευρισκόμενοι από τη Χώρα και το χωριό CAM02196CAM02199απεδείχθησαν κοινό με ζωντάνιαCAM02201 και αντάμειψαν πολλές φορές τους καλλιτέχνες με ζεστό παρατεταμένο χειροκρότημα, παρά την ιδιαιτερότητα των Πάνω Μερών να επιμένουν ψυχρά και δροσερά και αυτό το καλοκαίρι.

Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν ώστε να γίνει πράξη αυτή τη συναυλία, χορηγούς και εθελοντές και βεβαίως όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *