Εκδρομή από το Σύλλογο Στενιανών ” ο Τσικνιάς”

Εκδρομή διοργανώνει ο έτερος σύλλογος του χωριού μας.  Η πρόσκληση έχει ως εξής :

“Αγαπητοί συγχωριανοι και φίλοι του συλλόγου μας,

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και χαρά. Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οργανώνουμε μία ημερήσια εκδρομή, ώστε να ανταμώσουμε και να τα πούμε, στα παρακάτω μέρη: Ακροκόρινθος – Αρχαία Κόρινθο- Ίσθμια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

•Αναχώρηση από την εκκλησία του Αγ. Διονυσίου στις 08.00 π.μ. (θα προηγηθούν στάσεις στην Αγ. Παρασκευή και στα Κανάρια κατόπιν συνεννοήσεως).

•Κατά τις 09.30 π.μ. φτάνουμε στο κάστρο του Ακροκόρινθου με την πανοραμική θέα και στη συνέχεια επισκεπτόμαστε την Αρχαία Κόρινθο, όπου εκτός από τα αξιοθέατα θα δούμε και το Βήμα απ’ όπου μίλησε ο Απόστολος Παύλος προς Κορινθίους.

•Στις 12.00 επιστρέφουμε στα Ίσθμια, στο ξενοδοχείο “Kalamaki Beach”. Εκεί θα χαρούμε το μπάνιο μας στη μεγάλη πισίνα του ή στη παραλία που απλώνεται μπροστά μας .

•Στις 02.00 μ.μ. γευματίζουμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και κατά τις 4.30 με 5.00 π.μ. θα φύγουμε για Λουτράκι, όπου θα πιούμε τον απογευματινό καφέ μας. Μετά θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.

•Η τιμή συμμετοχής ανά άτομο είναι 25 €. Περιλαμβάνεται η μεταφορά με το πούλμαν και το γεύμα ( σπανακόπιτα, κοτόπουλο φούρνου με πατάτες, σαλάτα και επιδόρπιο- δεν περιλαμβάνεται το κρασί χύμα, οι μπύρες και τα αναψυκτικά-).

•Δηλώστε συμμετοχή σύντομα στα τηλ.

210 7626208 (Τερέζα Χαρικιοπούλου) και 21 5715966 (Μαρία Κορνάρου).

Με χαρά περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή μας.

Καλή αντάμωση! ”

(Κείμενο από το Tinos Today)

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *