Από την εκδρομή

sam_8433

Με πολλές συμμετοχές και επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδρομή του συλλόγου μας στην Αιτωλία. 45 φίλοι και μέλη του συλλόγου πέρασαν ένα ξεχωριστό διήμερο σε μιά πολύ όμορφη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και σίγουρα οι εντυπώσεις όλων ήταν θετικές σε όλα τα επίπεδα.

Η πρώτη ημέρα  περιελέμβανε εππισκεψη  στο Μεσολόγγι και ξενάγηση στα σπουδαιότερα σημεία της πόλης όπως, ο κήπος των Ηρώων

?????????????

?????????????

?????????????

και το Μουσείο – Παλαιό Δημαρχείο

?????????????

Στη συνέχεια και μετά το γεύμα κατευθυνθήκαμε προς το Πετροχώρι

?????????????

, ένα πολύ όμορφο οικισμό δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα όπου βρισκόταν και το ξενοδοχείο που μας φιλοξένησε. Η επόμενη ημέρα είχε επίσκεψη στο οροπέδιο του Θέρμου, περιήγηση  στον αρχαιολογικό χώρο??????????????????????????????????????? το μουσείο

sam_8433

και καφέ στην πλατεία της κωμόπολης.

Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από το Μεγάλο Δένδρο ( το χωριό που γεννήθηκε ο Κοσμάς ο Αιτωλός) και το μοναστήρι του Γενέθλιου της Θεοτόκου στον οικισμό Μυρτιά σταθμεύσαμε παρα την λίμνην..

20161106_155314

?????????????

 

?????????????

?????????????

στον οικισμό της Παραβόλας όπου και γευματίσαμε δίπλα σε τρεχούμενα νερά και πλατάνια,?????????????μέχρι που χορτασμένοι να πάρουμε το δρόμο του γυρισμού.

Ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετείχαν στην εκδρομή και συνεχίζουν να ενισχύουν τις προσπάθειες του συλλόγου σε Τήνο και Αθήνα αυτές τις δύσκολες εποχές. Θα επανέλθουμε με νέους προορισμούς τη νέα χρονιά.

Θα ήταν αδικία να μην αναγνωρισουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτής της προσπάθειας οφείλεται στην  Κατίνα Δρίμτζα που για ακόμα μία φορά  έφερε εις πέρας  μια πετυχημένη εκδρομή, όπως και στα μέλη του Δ.Σ. που εργάστηκαν για αυτό το σκοπό.

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδρομή δείτε εδώ

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *